Nowosielski - Schade

Kwaliteit & Garantie

Logo FOCWA

Als Focwa Eurogarantbedrijf geeft Autoschade Nowosielski minimaal vier jaar garantie op elke schade reparatie. Deze garantie bevestigt het vakmanschap en de werkwijze van Autoschade Nowosielski. Zelfs uw fabrieksgarantie komt niet in gevaar. Indien er op de herstelde delen een langere garantietermijn vanuit de fabriek geldt, wordt deze door Autoschade Nowosielski overgenomen. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over verlies van dagwaarde of inruilwaarde van uw kostbare bezit.

Kwaliteitsproducten

Alle medewerkers van ons bedrijf zijn vakbekwame mensen die mede door de permanente opleidingen en trainingen die zij volgen, uw totale tevredenheid als gemeenschappelijk doel hebben. Diezelfde hoge eisen die wij stellen voor ons kwaliteitswerk, verlangen wij eveneens van onze technische uitrusting en toeleveranciers.
een van onze vaste bedrijfs regels is dan ook,dat wij de klanten willen helpen zoals wij zelf ook graag geholpen zouden willen worden.

DuPont Refinish

DuPont informeert ons continu van nieuwe laktechnieken en schadehersteltechnieken die medebepalend zijn voor het succes in de toekomst. Wist u overigens dat u bij de A.A.S.-autoschadehersteller in aanmerking komt voor een levenslange garantie op de lak? Kijk voor meer informatie op: www.dupontrefinish.nl

Five Star Netwerk

De toegevoegde waarde van Five Star ligt in het domein van de analyses, gaande van een financiele tot een volledige bedrijfsdoorlichting. Zij bieden de A.A.S.-schadeherstellers duidelijkheid en geven inzicht in de bottlenecks van het bedrijf waarbij we uiteraard ook oplossingen voorstellen. Efficient management en een diepgaande kennis van de markt zijn nog nooit zo belangrijk geweest en het is juist daar waar het Five Star Programma van DuPont Refinish het verschil kan maken. Kijk voor meer informatie op: www.dupontfivestar.com

AAS

Sinds 1 januari 2007 is Allround Automotive Solutions opgericht, een landelijk onafhankelijk kwaliteitsnetwerk. De nieuwe keten is van start gegaan met veertig onafhankelijke schadeherstelbedrijven, voorheen opereerden een aantal van deze bedrijven bij het Five Star Service Net van lakleverancier DuPont Refinish (FSSN). Het is de bedoeling om verder te groeien tot een landelijke dekking met 75 leden inmiddels zijn wij al uitgegroeid tot 64 AAS bedrijven door geheel nederland om onze landelijke dekking naar onze klanten/verzekeraars/lease bedrijven te kunnen waarborgen.
Kijk voor meer informatie op http://www.aas-schadeherstel.nl

Professioneel en persoonlijk schadeherstel voor zowel particulieren als bedrijven. Bij Nowosielski BV bent u aan het goede adres voor schadeherstel aan o.a. auto's, scooters of moteren. Ook restyling, spot repair, kunststof reparatie, APK keuringen en ruitvervanging of -reparatie kunt u door ons laten uitvoeren.

 • Schadeherstel aan Scooters of motoren
 • Restyling
 • Spot repair Spuiten
 • Mobiliteitsgarantie
 • 24-uurs service
 • Serious assist
 • Kunststof Reparatie
 • Apk keuringen
 • Groot en klein technisch onderhoud
 • Airconditioning reparatie en controle
 • Ruitreparatie of vervanging
 • WA Verhaal service

Nowosielski BV
Schaverijstraat 71
3534 AS Utrecht
Tel: 030 2420839
Fax: 030 2444552
Email: nowosielski@planet.nl

Wij zijn geopend van:
Maandag t/m vrijdag
7:00 - 12:00
13:00 - 17:00

Contact - Routebeschrijving